Magamról phone home menu search camera trash close cross menu1 menu1 menu1

Magamról

Több, mint tíz éve foglalkozom fotogárfiával. Mindig is a divat- és modell-fotózózás vonzott a legjobban. Már az iskolában is a folyosón a csajokat fotóztam, akik élvezettel pózoltak kamerám előtt. Mivel szerették a képeimet, komolyabban is belevetettem magam ebbe a gyönyörű szakmába. Különböző iskolák, tanfolyamok elvégzésével és sok gyakorlással szereztem meg a tapasztalatom, amit kamatoztatok és építek munkáim során. Megtanultam meglátni mindenkiben a szépet, az utcán szembejövő hölgyeken is azt figyelem, hogy mi az amit lefotóznék rajtuk, hogyan varázsolnám őket csábító fotómodellé. A kedvenc témám a fehérnemű és az akt fotózás, melyek során a legjobban tudom megmutatni modelljeim szépségét. 

Fotózásaim során fontosnak tartom a szakértelmet, ezért csak a legjobb sminekesekkel, fodrászokkal szeretek együtt dolgozni. Ha a smink, a haj, a ruha és a fények jól vannak felépítve, akkor nincs szükség utómunkára ahhoz, hogy jól nézzenek ki a képek. Ezért minden fotózásnál nem csak a stábból, hanem magamból is a maximumot hozom ki, hogy a hangulatnak, a kifejezni valónak megfelelő világítást építsek és a fényképeket is így készítsem el. Ahogy egy tanáromtól tanultam: "A képek nem sikerülnek, hanem megcsináljuk őket."

Mivel tanítani is szeretek, sokat dolgozom kezdő modellekkel és kezdő fotósokkal. Nekik segítségül készítettem el az A Póz című könyvet, amelyben a modellfotózásokhoz találnak sok segítséget és inspirációt.