phone home menu search camera trash close menu1 menu1 menu1
Menü
glamourfotós.hu

Glamour fotós választásához adok némi segítséget, magyarázatot. 

Én, mint fotós fontosnak tartom a világítás szerepét a képeken. Sok képet elemeztem, amit akkor készítettek, amikor még nem volt digitális technika. Akkor még meg kellett tervezni a képet, hiszen a filmet nem tudták megnézni ott helyben, nem volt lehetőség azonnal javítani a világításon, sminken, hajon ha valami nem jól nézett ki a fényképen. Ezekből és a most az interneten felbukkanó millió képből azt tanultam, hogy glamour fotóknál nem elég ha a modell szép és jól tud pózolni. Szükség van arra, hogy kiemeljük őt a környezetéből és hogy a szemlélő figyelmét arra irányítsuk, amire mi szeretnénk. Ehhez nem elég egy lámpával megvilágítani a modellt, hiszen fontos a haja, a szeme, a dekoltázsa, a dereka, az arcán a mosoly, a cipőjén a csillogás... Ezért velem nem fogsz csak úgy kiugrani a ligetbe fotózni. Mehetünk, de viszek 1-2 mobil vakut és egy segédet is. A stúdóban a pózhoz fogjuk igazítani a világítást, hogy mindig a legelőnyösebb módon tudjalak fényképezni. Ha nálad lesz a glamour fotózás, akkor számíts arra, hogy nem csak egy fényképezővel, hanem a fél stúdióval kötözöm hozzád. (Persze, ha a képeken a természetes fényekket szeretnéd viszontlátni, vagy boudoir fotókat készítünk, akkor nem kapcsolom be az összes vakut. :) )

Végül, hogy válaszoljak a kérdésre: csak akkor válassz minket, ha tetszenek a képeink. Nézd meg a Portfólió oldalt, böngészgess a Blogon lévő képek között. A jó fotós bármilyen képet meg tud jól csinálni, de minden fotósnak van stílusa, amiben kiteljesedik. Ha tetszik amit ezen a weboldalon látsz, akkor beszéljük!


Warning: Use of undefined constant FBAppId - assumed 'FBAppId' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/clients/client3/web94/web/templates/glamourfotos/post.php on line 32